Mij & werk

Ik ben geïnteresseerd in veel verschillende vakgebieden en invalshoeken. Daardoor heb ik ervaring opgedaan op het gebied van conflictresolutie, recruitment, grafisch ontwerpen, het geven van workshops en trainingen, interactie ontwerpen en projectmanagement. Al deze verschillende ervaringen hebben me geleerd waar mijn interesse ligt en waar ik goed in ben:

  • Bruggen slaan tussen techniek en gebruiker, of tussen opdrachtgever en ontwikkelaar;
  • Structuur en logica aanbrengen in een complex geheel aan requirements, wensen en technische implicaties;
  • Het begrijpen van gebruikers en klanten, het samenbrengen van de wensen en optimaliseren van zowel gebruikerservaring als conversieoptimalisatie voor de klant;
  • Samenbrengen van mensen met verschillende achtergronden, rollen, en kennisniveau´s;
  • Beslissen wat wanneer moet gebeuren en het realiseren van de uitvoering;
  • Het volgen van technische & wetenschappelijke ontwikkelingen en de manieren waarop deze kunnen worden ingezet om de gebruiker optimaal te kunnen faciliteren;
  • Een grafische achtergrond en visuele manier van denken: Hoe breng ik een boodschap zo goed mogelijk over door middel van beelden?

Mij buiten werk

Ik ben avontuurlijk en probeer graag nieuwe dingen uit. Ik ben het liefst buiten, in de bergen, aan het sporten of aan het backpacken. Ik ben sinds een paar jaar aan het boulderen en klimmen; verder doe ik aan skieën, hiken en duiken.

Reizen, met name backpacken, zit in mijn bloed. Als ik te lang niet op weg ben geweest word ik onrustig. Ik heb al een hoop interessante plekken gezien, zoals Mexico, Cuba, Vietnam, Laos, Jordanië, Turkije, Polen en veel andere Europese landen. Maar mijn bucketlist is vrij oneindig, dus ik hoop daar nog een hoop plekken aan toe te voegen!